Nytekking, omtekking og reparasjoner

Mestertak Service AS tar på seg alle typer oppdrag innen nytekking, omtekking og reparasjoner – både for private- og næring. Vi følger lover, forskrifter og standarder ihht. blant annet Plan- og bygningsloven, TEK10 (teknisk forskrift) og TPF (Takprodusentenes forskningsgruppe).
De fleste nye bygninger i dag har flate tak med falloppbygging i isolasjonen og innvendige sluk, såkalte varme tak. Ved å ha flate tak gir det store fordeler med romutnyttelse innvendig i motsetning til skråtak. Man kan i tillegg ordne seg en terrasse på taket med flott utsikt.
Den mest vanlige måten på bolig- og næringsbygg er såkalte kompakte tak med isolering og tekking med ett eller to-lagstekking – Både med asfalt takbelegg og PVC folie.


Det er flere måter å bygge opp et tak på:

• Tekking på taktro/osb med isolasjonen i bjelkelaget.
• Isolerte tak med falloppbygging i isolasjonen. (tre/stål/betong som underlag)
• Isolerte tak med fall i konstruksjonen. (tre/stål/betong som underlag)

 

Omtekking av tak skjer som regel på grunn av slitasje og/eller lekkasjer.
Skal man omtekke taket er det god grunn til å ta en vurdering om man skal tilleggsisolere taket samtidig – det gir en gevinst på varmetap, branntekniske egenskaper og eventuelt ved salg av bolig.

Vi har sentral godkjenning for utførelse av taktekkingsarbeid i tiltaksklasse 2, og vi er sertifisert for å utføre tekking av radonsperre.

Vi har samarbeidspartnere innen alle fag i bransjen, og trenger vi assistanse så ordner vi med dette - du som kunde forholder deg kun til oss hvis ikke annet er avtalt.


Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat - vi kommer på befaring og gir et kostnadsfritt pristilbud.

 

 

bauder Takmembraner
byfesFestemidler
derbTakmembraner
glaIsolasjon
rdBlikkenslager
inde   Byggmester